Krise - Psykolog Mette Westh - Psykolog | Krise | Dødsfald
15492
page-template-default,page,page-id-15492,page-child,parent-pageid-15443,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Krise Psykolog | Krise | Dødsfald

Psykolog | Krise | Dødsfald
Nogle gange sker der pludselige, overvældende ting i vores liv. Vi kan også mærke langsomt, at livet bare ikke er, som vi gerne vil have det. Det kan være i privatlivet, i vores relationer eller i arbejdslivet.

 

Måske føler du dig overvældet og udkørt, ensom eller modløs? Det kan også være, at du føler dig fastlåst i en svær situation og ramt af tvivl – ude af stand til at træffe et valg eller komme videre.

psykolog | Krise | Dødsfald

Vi kommer alle ud for kriser i livet. Hvis du oplever livskriser som dødsfald, skilsmisse, alvorlig sygdom og ensomhed, kan jeg hjælpe dig med at få overblik og perspektiv på din situation og forstå din egen reaktion.

 

Det kan give dig hjælpe til at håndtere situationen og give dig værktøjer til at komme videre i den retning, der er rigtig for dig. Du vil også opleve at få øget personlig styrke og være bedre rustet til at klare andre svære udfordringer.

Behandling af angst ved Mette Westh psykolog i Aarhus

Sådan arbejder jeg med kriser

Den eksistentielle metode giver viden om og overblik over, hvad der sker, når vi er i krise.

 

Metoden giver også indblik i, hvorfor vi reagerer, som vi gør, og hvad vi har brug for nu og her.

 

Den er god til at bearbejde de følelser og tanker, der er knyttet til situationen, og hjælpe med at hele og komme tilbage til dig selv. Den kan også give klarhed over, hvordan du ønsker, at dit liv skal være, og hvilken vej frem der er den rigtige for dig.

 

Kognitiv terapi

Som psykolog arbejder jeg blandt andet ud fra den kognitive metode. Den kan inddrages til at arbejde med de tanker, følelser og handlinger, som er styrende for, hvordan man håndterer situationen. Den er effektiv til at give overblik over ens nuværende mønstre og give konkrete forslag til nye håndteringsmuligheder.