Værdier - Psykolog Mette Westh i Aarhus
15451
page-template-default,page,page-id-15451,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Jeg arbejder ud fra værdier om

Kvalitet og fortrolighed

Mit mål er at sikre dig den effekt af terapien, som du har brug for. Det gør jeg på baggrund af min uddannelse som Cand.Psych. fra Københavns Universitet, der sikrer, at jeg arbejder ud fra et fagligt bredt og grundigt fundament. Samtidig tager jeg løbende faglige kurser samt modtager supervision på mit arbejde. Som medlem af Dansk Psykologforening arbejder jeg ud fra de etiske principper for nordiske psykologer, som bl.a. implicerer, at jeg er underlagt tavshedspligt.

Dine ønsker og mål

Jeg møder dig med respekt for din problematik, dine ønsker og mål, og anvender min faglighed fleksibelt alt efter dine præferencer, din situation og den person, du er.

 

Fokus vil være på, hvad der er relevant, meningsfuldt og brugbart for dig i dit liv, og hvordan min faglighed og kompetencer kan anvendes til at nå derhen.

 

Nærvær og engagement

Jeg mener, at faglig kompetence og nærværende engagement skaber meningsfuld og effektiv terapi, derfor møder jeg dig med engagement, accept og varme. Sammen med faglighed, skal der også være plads til nærvær, humor og medmenneskelighed i terapi. Jeg ønsker at skabe en varm, tryg og roligt stemning, hvor vi kan arbejde åbent og undersøgende med din problematik.

værdier