Kontakt - Psykolog Mette Westh
15337
page-template-default,page,page-id-15337,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Kontakt mig

 

Jeg er på barsel frem til slut 2024/start 2025, og har derfor lukket i klinikken imens.

Ønsker du at blive kontaktet, når jeg åbner for booking igen, er du velkommen til at sende mig en besked via kontaktformularen her på siden, eller sende en mail på kontakt@psykologmettewesth.dk.

Online booking

Onlinebookingen er lukket imens jeg er på barsel.

Du er velkommen til direkte at booke en ledig tid i min kalender ved at tilgå min online booking her:

Gratis forsamtale
Når man vælger psykolog, kan det være rart at kunne få afklaret sine spørgsmål, høre om hvordan jeg arbejder, samt teste mavefornemmelsen, ved en kort samtale. Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale på 15 min. Her får du mulighed for at fornemme, hvordan jeg er at tale med, og afstemme om og hvordan, jeg kan hjælpe dig. Ønsker du at booke en forsamtale, kan du kontakte mig på mail, telefon eller via kontaktformularen her på siden.

Kontaktoplysninger
Telefon: + 45 60 61 25 63
Mail: kontakt@psykologmettewesth.dk

Hvis jeg er forhindret i at tage telefonen, kan du indtale en besked på min telefonsvarer med oplysning om, på hvilket nummer og hvornår jeg kan kontakte dig, så vender jeg tilbage til dig.

Adresse

Klostergade 60, baghuset.

8000 Aarhus C.

Kontaktformular

    Psykolog Mette Westh Klostergade 60 i Aarhus C