Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/e/psykologmettewesth.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/e/psykologmettewesth.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/4/e/psykologmettewesth.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615 Krise - Psykolog Mette Westh
q
Krise - Psykolog Mette Westh
15492
page-template-default,page,page-id-15492,page-child,parent-pageid-15443,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Krise

Krise

Nogle gange sker der pludselige, overvældende ting i vores liv, eller vi mærker langsomt at det bare ikke er, som vi gerne vil have det. Det kan være i privatlivet, i vores relationer, eller i arbejdslivet. Måske føler du dig overvældet og udkørt, ensom eller modløs. Det kan også være at du føler dig fastlåst i en svær situation og ramt af tvivl, ude af stand til at træffe et valg eller komme videre.

Jeg kan hjælpe dig med at få overblik og perspektiv på din situation, forstå din egen reaktion, håndtere situationen som den er nu, og give dig værktøjer til at komme videre i den retning der er rigtig for dig. Du vil også opleve at få øget personlig styrke, og være bedre rustet til at klare andre svære udfordringer.

Sådan arbejder jeg med kriser

Den eksistentielle metode giver viden om, og overblik over, hvad der sker når vi er i krise, hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvad vi har brug for nu og her. Den er god til at bearbejde de følelser og tanker der er knyttet til situationen, og hjælpe med at hele og komme tilbage til dig selv. Den kan også give klarhed over hvordan du ønsker at dit liv skal være, og hvilken vej frem der er den rigtige for dig.

Den kognitive metode kan inddrages til at arbejde med de tanker, følelser og handlinger der er styrende for hvordan man håndterer situationen. Den er effektiv til at give overblik over ens nuværende mønstre, og give konkrete forslag til nye håndteringsmuligheder, der er nemme at tage til sig.

krise