Kronisk sygdom - Psykolog Mette Westh - Sygdom | Psykolog | Aarhus
15563
page-template-default,page,page-id-15563,page-child,parent-pageid-15443,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Kronisk sygdom

Lever du med kronisk sygdom? Påvirker det din dagligdag, din oplevelse af hvem du er, og hvad du kan? Måske har du lige fået stillet en diagnose, og er bekymret for, hvordan den vil påvirke dit liv fremover. Måske har du levet med en sygdom eller et handikap i mange år og har brug for at arbejde med, hvad det betyder for dit liv. Eller måske er du pårørende til en person, der lever med sygdom og mærker, hvordan det påvirker jeres relation og din følelse af, hvordan dit liv er.

Sygdom | Psykolog | Aarhus

Jeg kan hjælpe dig med at bearbejde de følelser, der kan være knyttet til at leve med sygdom eller et handikap.

 

Det kan eksempelvis være frustration, frygt og angst, sorg eller ensomhed. Det kan også være i forbindelse med at håndtere andre områder berørt af din situation. Eksempelvis i dine nære menneskelige relationer, dit arbejds- eller studieliv og din fysiske eller mentale muligheder og begrænsninger.

Sygdom | Psykolog | Aarhus

Jeg kan også give dig konkrete værktøjer til at lette det at leve med sygdom eller et handikap i hverdagen. Det kan fx være i forhold til at håndtere smerter eller andre mén.

Mette Westh psykolog i Aarhus

Sådan arbejder jeg med kronisk sygdom

Terapien vil tage udgangspunkt i din situation og dine behov. Den vil være et rum for at bearbejde, undersøge og blive klogere på det der er. På den baggrund kan vi arbejde frem mod at afdække andre handlemuligheder. Jeg kan hjælpe dig med at bearbejde de følelser, der er knyttet til din situation og med at blive klogere på livet. – Både som det er for dig nu, og som du ønsker, at det skal være i fremtiden.

Sygdom | Psykolog | Aarhus

Vi kan arbejde med de mål, du har, og hvordan du kommer derhen.

 

Vi kan også arbejde med, hvordan dine relationer er, eller hvordan du ønsker, at de skal være. Terapien kan også omhandle mere konkret sygdomshåndtering, smertehåndtering og håndtering af dit sygdomsforløb nu og fremover.

Sygdom | Psykolog | Aarhus

I det omfang, at det er relevant for dit forløb, vil jeg trække på min erfaring fra Kræftens Bekæmpelse med behandling af kræftramte og pårørende. Herudover kan jeg bruge min erfaring fra arbejde med personer med lammelser, kroniske smerter, samt med personer med hjerneskader og demens.