Hjernerystelse - Psykolog Mette Westh - Professionel behandling af hjernerystelse - Hjernerystelse psykolog århus
15566
page-template-default,page,page-id-15566,page-parent,page-child,parent-pageid-15443,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Hjernerystelse

Hjernerystelse psykolog århus

Er du ramt af hjernerystelse eller pårørende til en ramt? Kæmper du med symptomerne, og med hvordan de påvirker din dagligdag? Stjæler det din energi og dit overskud fra andre dele af dit liv?

 

 

Det kan være udmattende at skulle navigere i et længere sygdomsforløb, passe på sig selv og samtidig få dagligdagen til at hænge sammen, når man er ramt af hjernerystelse. Symptomerne fra hjernerystelse kan ligge mange begrænsninger på, hvad man kan, og kræve mange hensyn i hverdagen. Det kan påvirke ens humør, relationer, og følelse af, hvem man er.

hjernerystelse psykolog århus

Sådan kan jeg hjælpe dig med dit hjernerystelsesforløb

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere de mentale udfordringer, der er i forbindelse med en langvarig hjernerystelse, og med at håndtere dit forløb på den bedst mulige måde for dig. Dermed kan du i stedet bruge din energi på de positive ting i dit liv og på at få det bedre igen.

 

Jeg kan hjælpe dig med at bearbejde følelserne omkring pludselig at blive ramt af hjernerystelse, være begrænset heraf og blive ramt på både den personlige, sociale og arbejdsmæssige identitet.

 

Du vil opleve at blive styrket til at håndtere din situation og tage styring over dit forløb. Både ift. at leve med symptomerne som de er nu, og efterhånden som du får det bedre. Jeg kan give dig konkrete værktøjer og øvelser, som du kan bruge til at afhjælpe og håndtere dine symptomer og reaktioner.

hjernerystelse psykolog århus

Jeg samarbejder med Hjernerystelsesforeningen, og har derfra professionel erfaring og viden om hjernerystelse. Jeg har grundig psykologfaglig viden om det at blive ramt af store livsudfordringer eller krise, hvordan man kan afhjælpe det, og komme videre på en god måde.

 

Endelig har jeg også personligt erfaring med langvarig hjernerystelse og indsigt i, hvordan det opleves og påvirker ens liv. Det betyder, at jeg kender forudsætningerne og situationen.

 

Dermed skal du ikke bruge tid og kræfter på at forklare den, eller bekymre dig om, hvorvidt jeg forstår din situation og dine udfordringer.

hjernerystelse psykolog århus

Der er mulighed for at tilrettelægge forløbet, så det passer dig ift., hvorvidt den skal foregå i mine lokaler eller online. Mine lokaler er desuden lydisolerede, og det er muligt at holde en lille pause undervejs om nødvendigt.

 

Hjælp dig selv igennem hjernerystelse

Hjernerystelse psykolog århus

Læs mine 5 tip til at hjælpe dig selv bedre igennem hjernerystelse her:

Hjernerystelse ved Mette Westh psykolog i Aarhus

Lidt om min vej igennem hjernerystelse Hjernerystelse psykolog århus

Jeg slog hovedet og nakken i marts 2011 og var efterfølgende hårdt ramt af både hovedpine, nakkesmerter, støj- og lysfølsomhed samt mange af de andre typiske følger af langvarig hjernerystelse.

Jeg afprøvede rigtig mange behandlingsformer og tilgange og blev frustreret over stilstanden i min tilstand. Samtidig brugte jeg dog også mange af psykologiens værktøjer til at hjælpe mig selv med at håndtere symptomerne og situationen.

 

Sammen med tid og nogle blide trænings- og behandlingsformer havde de psykologiske værktøjer en positiv effekt og gav fremgang. Det var min vej – både igennem det at leve med mén, gradvist få det bedre og til sidst at blive symptomfri og igen kunne leve livet, som jeg gerne vil.

 

I dag oplever jeg ingen symptomer og er tilbage på “normal” – med en grundig viden om kroppens og psykens reaktioner ved langvarig hjernerystelse.

Hjernerystelse psykolog århus

Alle hjernerystelsesforløb er forskellige.

 

Derfor er det vigtigt, at ens forløb bliver tilpasset ens behov, så man har ro til at komme sig. Psykologiens redskaber og metoder kan hjælpe til at håndtere situationen på den måde, der er bedst for dig. Ligesom vi kan bearbejde forstyrrende stress og svære følelser og afklare, hvilken vej frem der er rigtig for dig i dit forløb. Det giver ro til, at du kan koncentrere dig om det, der hjælper dig, så du hurtigere kan komme dig.