Det siger mine klienter - Psykolog Mette Westh - klientanbefalinger
15447
page-template-default,page,page-id-15447,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Det siger mine klienter

 

Nanna, 24 år
“Jeg har fået nogle redskaber, jeg kan benytte på dårlige dage og til at gøre tilværelsen lidt lettere. De hjælper mig meget i hverdagen, og jeg kan tydeligt se og mærke en forskel, fra før jeg startede hos dig til nu.

Jeg synes det har været et rigtig godt forløb, hvor vi tog udgangspunkt i det jeg havde brug for at snakke om, de forskellige gange vi mødtes. Der var plads til både grin og gråd, og der var en meget behagelig stemning i rummet med plads til at kunne tale om alt.”

:

Kvinde, 25 år
“Jeg har fået overskud og glæde tilbage i min hverdag. Men vigtigst af alt har jeg det igen godt og føler mig tilpas når jeg er sammen med min familie. Vi har bestemt nået mine mål. Vi har faktisk også ubevist nået omkring nogle andre områder, som jeg undervejs blev klar over generede mig. Selvom vi ikke tog dem direkte op, så hjalp de redskaber jeg fik, mig med at arbejde med dem selv. Alt i alt er jeg meget imponeret og overrasket over hvor langt vi nåede på bare fem timer!”

:

Kvinde, 24 år
“Jeg har fået utroligt meget ud af samtalerne. Da jeg kom, følte jeg, at jeg havde mistet kontrollen, og næsten ikke kunne genkende mig selv, og havde svært ved rigtigt at snakke med nogen om det. Jeg har fået troen tilbage på mig selv, og troen på, at jeg selv har indflydelse på, hvordan jeg har det, og selv aktivt kan gøre noget for at få det bedre. Du har gennem hele forløbet været meget opmærksom på, hvad jeg gerne ville have ud af forløbet, og formet forløbet herefter, hvilket jeg synes har fungeret rigtig godt. Samtidig er jeg glad for, at du har været opmærksom på, hvor langt jeg var i processen, og vejledt mig godt i forhold til hvilke øvelser og hjemmeopgaver, du har anbefalet mig, så det faldt naturligt ved at bestemte øvelser ikke kom hverken for hurtigt eller sent.”

:

Viktor, 22 år
“Mit overordnede billede af forløbet har været overraskende positivt. Jeg kom lidt med en frygt for at nu skulle jeg ind og sidde og græde og have det forfærdeligt hver anden uge. Sådan var det heldigvis slet ikke. Stemningen var let, positiv og hyggelig – også selv når emnerne var svære. Så det var overraskende på den allerbedste måde, og jeg har virkelig trives med at gå hos dig. Det har været en kæmpe drivkraft, og har føltes godt og motiverende. Jeg har virkelig fået et bedre overblik over mig selv, og nogle gode værktøjer til at hjælpe mig selv, når det nu en gang bliver svært. Jeg vil sige at vi har nået mere, end jeg havde turde håbe på.”

::

Mette Westh psykolog i Aarhus

Camilla, 25 år
“Jeg føler mig bedre klædt på til at håndtere nogle af de situationer, der tidligere har slugt al min energi og jeg glæder mig faktisk til at teste nogle af de værktøjer af som jeg har fået med fra samtalerne. Det har været mere effektfuldt end jeg havde turde håbe på og at opsøge hjælp var én af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv.”


Mette, 23 år
“Samtalerne har hjulpet mig til at få en ’ro’ i hovedet, som jeg ellers manglede. Jeg havde svært ved at overskue min situation, og samtalerne hjalp med fremhæve, hvad der er vigtigt i mit liv, og hvad der skal prioriteres. Jeg var før samtalerne frustreret med mig selv, fordi jeg ikke havde kontrol over nogle situationer i mit liv, og det var dét, jeg gerne ville genvinde. Det synes jeg, at jeg opnåede gennem vores samtaler, og jeg genvandt den ro, jeg manglede.

Det var lige præcis den hjælp, jeg havde brug for (uden at vide det på forhånd). Du fik mig til at føle mig velkommen og vigtig, hvilket betød rigtig meget. Du var sympatisk, interesseret og dedikeret, og din mening og de ting, du sagde om min situation, vil blive med mig hele vejen igennem.”

:

Daniel, 17 år
“Jeg syntes forløbet var rigtig godt og at du gjorde det rigtig nemt for mig at åbne mig op for dig. Jeg har lært mere om at holde øje med mine grænser og mine aggressions anfald er formindsket meget.”

:

Julius, 18 år
“Jeg synes det var enormt berigende. Da jeg startede havde jeg svært ved at passe min skole, min hverdag var enormt følelsesbetonet og jeg var konstant drænet for energi. På det ca. Halve år jeg har haft dig har jeg ændret mig en hel del. Jeg hviler bedre i mig selv, jeg er mere sikre på mine egne beslutninger og frem for at tør jeg bedre at stole på mig selv. Jeg ved virkelig ikke hvor jeg havde været foruden samtalerne. Jeg synes det er et af de bedste valg jeg har gjort i mit liv at komme hos dig, og jeg kan fortsat gro meget mere som person pga. dit arbejde med mig.”