Kompetencer ved Mette Westh - angst, stress, lavt selvværd, sorg
15445
page-template-default,page,page-id-15445,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Kompetencer

 

Jeg er uddannet Cand.Psych. fra hhv. Aarhus og Københavns Universitet. Derud over har jeg gennemført mange kurser indenfor især kognitiv terapi, samt eksistentiel terapi, Intensiv Korttids Dynamisk Psykoterapi (ISTDP), ACT, Familieterapi mm.

 

Jeg har terapierfaring med både børn, unge og voksne i alle aldre, i individuel terapi og gruppeterapi, fra arbejde i privat praksis, hos Kræftens Bekæmpelse, i psykiatrien samt frivilligt arbejde i diverse foreninger, bl.a. Hjernerystelsesforeningen mm.

 

Jeg har erfaring med en bred vifte af psykologiske problematikker. Min erfaring dækker især alle typer af angst, stress, lavt selvværd, tab og sorg, livskriser og usikkerhed ift. udfordringer i livet, fysisk sygdom og handikap, langvarig hjernerystelse, pårørende til en person, der er syg, relationer (fx konflikter med familie, kæreste, venner), selvskade, perfektionisme og præstationsangst, særlig sensitiv, depression, mobning, demens, ensomhed mm.

 

Jeg har løbende taget kurser om forskellige psykologiske problematikker og terapeutiske metoder. For yderligere at kvalitetssikre mit arbejde modtager jeg løbende supervision.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder i overensstemmelse med de Etiske principper for nordiske psykologer, der sikrer respekt for klientens rettigheder, faglig kompetence, etisk ansvar og faglige integritet, og er dermed også underlagt reglerne for tavshedspligt.

 

Se mere om de etiske principper for nordiske psykologer her:

Mette Westh psykolog i Aarhus