Selvværd og udvikling - Psykolog Mette Westh - Selvværd psykolog århus
15651
page-template-default,page,page-id-15651,page-parent,page-child,parent-pageid-15443,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Selvværd og udvikling

 

Kæmper du med en følelse af ikke at være god nok, eller det samme værd som andre? Stiller du høje krav til dig selv, men føler, at du aldrig gør det godt nok? Måske føler du ikke, at du kan være dig selv og slappe helt af sammen med andre. Måske spekulerer du meget over, hvad andre tænker om dig, eller hvordan du skal være overfor andre?

 

selvværd psykolog århus

Lavt selvværd er noget, de fleste mennesker mærker på et tidspunkt i deres liv. Det kan dog også komme til at fylde uhensigtsmæssigt meget, så det holder dig tilbage fra at gøre de ting, du gerne vil, og leve livet som du gerne vil.

 

Lavt selvværd kan være periodisk og dukke op for en kort tid af dit liv eller i forbindelse med en bestemt situation, eller det kan have fulgt dig det meste af livet.

 

Lavt selvværd kan blive styrende for, hvordan du lever dit liv, hvilke valg du træffer osv. Derved kan det komme til at påvirke din livskvalitet i høj grad. Derfor er det vigtigt at få taget hånd om, så det ikke også bliver styrende for dig fremover.

selvværd psykolog århus

Udvikling

Det kan også være, at du har lyst til at skabe en generel udvikling hos dig selv.

 

Måske oplever du, at nogle bestemte temaer fylder i dit liv. Eller måske er du generelt nysgerrig efter at blive klogere på dig selv, dine tanker og følelser.

 

Det kan også være, at du gerne vil arbejde med dine relationer, hvordan du indgår i dem, eller hvordan de kan udvikle sig. Måske vil du gerne blive mere afklaret omkring, hvad der driver og motiverer dig, og hvilken vej der er den rigtige for dig at gå i livet.

 

Terapi er en spændende og effektiv måde at blive klogere på dig selv og skabe den forandring, du søger i dit liv. Du kan få afklaring om din vej fremad og hjælp til at få fuldt udbytte af dit liv og relationer.

 

Her kan du læse mere om nogle af de områder for selvværd og udvikling, som jeg arbejder med:

Mette Westh psykolog i Aarhus

Sådan arbejder jeg med selvværd og udvikling

Igennem terapi kan du forvente at få en dybere forståelse af dig selv og dit selvværd. Vi vil arbejde med forandring ift. de punkter, der vedligeholder dit lave selvværd, og med at styrke dig som person. Du vil både få konkrete redskaber og opleve en dybere bearbejdning af dine følelser og erfaringer.

 

Du vil blive mere afklaret omkring, hvem du er som person, både i relation til andre og uafhængigt af andre, samt omkring hvilke kompetencer og udfordringer du har. Du vil også blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig, både på kort og på lang sigt, og på hvilken vej frem i livet, der er den rigtige for dig. Det vil styrke dig ift. at kunne handle på en måde, der er rigtig for dig, så du vil opleve, at dit liv begynder at forme sig, som du gerne vil have det. selvværd psykolog århus