Terapi - Professionel, effektiv og evidensbaseret terapi i Aarhus.
15443
page-template-default,page,page-id-15443,page-parent,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Terapi hos mig Terapi psykolog århus

 

Terapi kan give dig overblik, forståelse, personlig styrke, redskaber og handlingsparathed, der kan skabe den forandring, du har brug for i dit liv. Jeg kan hjælpe dig med en svær her-og-nu-situation, og på sigt, ved at give dig en dybere forståelse af dig selv, dine følelser og tanke- og handlemåder. Det skaber udvikling, afklarer din vej frem, og styrker dig til at klare de udfordringer du møder. Terapi psykolog århus

Sådan arbejder jeg Terapi psykolog århus

Målet med terapien er at skabe de forandringer, du har brug for, på en måde, der er rigtig for dig. Derfor møder jeg dig der, hvor du er, med de udfordringer og behov, du har, og tilrettelægger terapien derudfra. Jeg arbejder ud fra flere metoder, da det giver mulighed for at vælge den eller de metoder, der er mest effektive til din problematik, og som passer bedst til dine behov og præferencer, uanset om du ønsker ganske få, eller flere konsultationer. Det sikrer, at du får den bedst mulige effekt af terapien.

Psykolog Mette Westh i Aarhus

Evidensbaserede metoder Terapi psykolog århus

Jeg arbejder ud fra den meta-kognitive, kognitive og den eksistentielle metode. Derudover inddrager jeg teknikker og redskaber fra andre metoder samt mindfulness, hvis det er relevant. Det er evidensbaserede metoder, der både kan være effektive hver for sig eller sammen.

:

Det kan du forvente Terapi psykolog århus

Du kan både forvente fokus på at bearbejde og forstå dig selv, dine følelser og din situation i dybden. Samt at få konkrete redskaber, som du kan bruge i dit daglige liv, i forhold til dig selv, dine relationer, og til nemmere at kunne håndtere fremtidige udfordringer. Du vil også opleve at blive styrket som person og få en stærkere evne til selv at kunne gøre dette arbejde fremover.

 

Jeg møder dig med nærvær, engagement, accept, kompetence og med psykologfagligheden og redskaberne, der kan hjælpe dig.

 

Du vil opleve at få ro og hjælp til at bearbejde, undersøge og blive klogere på dig selv og din situation, til at se dit liv i et nyt perspektiv og til at finde din vej frem.

Læs mere Terapi psykolog århus

I menuen kan du se nogle af de områder, jeg arbejder med.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller om jeg kan hjælpe dig med en anden problematik end dem, der er beskrevet her, er du meget velkommen til at kontakte mig via linket herunder eller via kontaktsiden.